20 Fen Bilimleri Yüksek Lisansı programlar içinde Biyoteknoloji içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Fen Bilimleri Yüksek Lisansı programlar içinde Biyoteknoloji içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Online USA

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Düzenleyici Bilim programında Johns Hopkins Üniversitesi MS, düzenleyici bilimler alanında kariyer yürüten öğrencilere, küresel ve yerel biyoteknoloji ürünleri için düzenleyici onay süreçlerinde ileri konuları vurgulayan özel bir eğitim kursunu sunmaktadır. Öğrenciler, çok çeşitli ileri düzey düzenleyici kurslar da dahil olmak üzere, üç seçmeli ders boyunca seçtikleri düzenleyici bilimin bir yönüyle uzmanlaşabilirler.

    • Syracuse, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Syracuse Üniversitesi Biyoteknoloji programında yüksek lisans, öğrencilere son derece esnek, özelleştirilebilir seçenekler ve titiz, gelişmiş bilimsel eğitim ve öğretim sunar. Biyolojik ve mühendislik bilimleri araştırmalarını işletme yönetimi ilkeleri ve uygulamaları ile bir araya getiren doğada son derece disiplinlerarasıdır.

    • Pittsburgh, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyoteknoloji, yaşamlarımızı iyileştirmeye yardımcı olan teknolojiler ve ürünler geliştirmek için biyolojik süreçlerden yararlanır. Biyoteknolojinin sağlık sektöründe kullanılması, hastalıkları önleyen veya tedavi eden ilaç ve aşıların üretilmesine yol açmış ve farmasötik ve biyoteknoloji alanlarında ileri düzeyde eğitim almış bireyler için endüstriye olan ilginin artmasını sağlamıştır.

    • Richardson, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyoteknoloji, insan genomunun kodunun çözülmesi ve biyoanalitik enstrümantasyondaki gelişmelerin mümkün kıldığı heyecan verici fırsatları yakalar. Biyoteknoloji lisans programında Master of Science, öğrencileri biyoteknoloji ve biyotıp alanında kariyer için hazırlamak ve şu anda istihdam edilen profesyonellere kariyer fırsatlarını geliştirmede yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

    • Medford, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyoteknoloji Merkezi ile ortaklaşa Kimya Bölümü, kimya / biyoteknoloji alanında ileri düzeyde bir eğitim almak isteyen öğrenciler için Master of Science (MS) derecesi sunmaktadır.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Biyoteknoloji, sağlık hizmetleri ve ötesindeki ilerlemeleri körüklüyor. Johns Hopkins Universityadresindeki kapsamlı Biyoteknoloji Yüksek Lisans programı ile bu hızla büyüyen alanın iş veya bilim tarafına hazırlanın.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Catholic University of America, sadece ticari şirketler, tam öğretim ve araştırma hem yapan bir program ve çalışma seyrini ve fakülte açık erişim seçtiğiniz için öğrencilere maksimum esneklik sınırlı değildir biyoteknoloji staj sağlayan Biyoteknoloji Programı eşsiz MS sunuyor kendi alanlarında.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyoteknoloji alanındaki Amerikan Üniversitesi yüksek lisans nörobilim, girişimcilik ve diğer meslek bilim branşlardaki çalışma takip seçeneği ile ders genomik iş ve iş birleştirir.

    • Newark, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • College Station, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    BIMS MS Tezsiz lisans programı, öğrencileri biyomedikal bilimlerde güçlü bir temel ile donatır ve öğrencileri sağlık profesyoneli olma hedeflerine ulaşmaları için konumlandıran bir eğitim deneyimi sunar. BIMS Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinin çoğu, tıbbın çeşitli alanlarından birinde profesyonel bir çalışma programı yürütme hedefine sahiptir.

    • Orangeburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Sıtma, hepatit C ve diğer hastalıklara karşı aşılarda kullanım vaadiyle transgenik bitkiler geliştirmek için tanınmış öğretim üyeleriyle çalışmak ister misiniz? Sizi Claflin'de Biyoteknoloji hakkında daha fazla bilgi edinmeye davet ediyoruz. MÜFREDAT Program, yüksek lisans tezi üretimi ile sonuçlanan iki yıllık kurs ve araştırma gerektirir. İlgi alanlarına, geçmişlerine ve kariyer hedeflerine göre öğrenciler üç paralel yol arasından seçim yapabilirler. Öğrenciler, temel derslerde 16 kredi saatini, yola özgü derslerde 8 kredi saatini, fakülte danışmanlığında araştırmada dokuz kredi saatini ve seminerlerde dört kredi saatini toplam 37 kredi saatini tamamlamak zorundadır.

    • Birmingham, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Sadece bir yıl içinde, Biyoteknoloji alanında bir Master of Science derecesi sizin olabilir. Bilimsel fikirleri sadece 365 günde tezgahtan işletmeye nasıl taşıyacağınızı öğrenin.

    • Newark, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    AMBB programındaki MS, biyoloji, kimya veya ilgili bir ana dalda Lisans Diplomasına sahip olan, Biyoteknoloji veya Uygulamalı Moleküler Biyoloji alanında lisans derecesine sahip olmayan ve bir laboratuvar olarak kariyer yapmak için gerekli becerilere sahip olmayan kişiler içindir. biyoteknoloji, biyofarmasötik veya moleküler tanı sektörlerinde bilim adamı. Bu derece sayesinde öğrenciler, kendilerini giderek daha rekabetçi olan biyomedikal bilimler sektöründe başarılı olmaya hazırlayan uzmanlaşmış, derinlemesine profesyonel uygulamalı beceriler ve liderlik yeterlilikleri kazanacaklar. Günümüz istihdam piyasasında, işverenler artık "eğitim için para ödeyemedikleri" için, laboratuvara dayalı mesleklerde pozisyon arayan bireyler somut becerilere ihtiyaç duyuyor. AMBB'deki MS, laboratuar yönetimini etkileyen düzenleyici ve mali işlerdeki eğitime ek olarak, öğrencilerin tanımlanmış "tezgah odaklı" teknik yetkinlik kazanmalarına izin verecektir. Mezun olduktan sonra, öğrenciler bilgilerini biyoteknoloji, moleküler tanı veya akademik araştırma ortamlarında laboratuvar uygulaması olsun, belirli kariyer hedeflerini karşılamak için uygulayabilirler. MS-AMBB müfredatı, öğrencileri moleküler teşhis, MB (ASCP) alanında ulusal sertifika sınavına hazırlayacaktır.

    • Kenosha, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Wisconsin Üniversitesi çevrimiçi Uygulamalı Biyoteknoloji Bilim Ustası, sizin gibi potansiyellerini geliştirmek isteyen yetişkinler için yaratıldı. Deneyiminiz sağlık, tarım veya endüstride olsun, en iyi biyoteknoloji inovasyonunu pazara, en iyiyi yapabileceği yere nasıl getireceğinizi öğreneceksiniz. Bu kullanışlı, çevrimiçi derece, istediğiniz zaman ve yerde çalışmanıza olanak tanır, bu da birden fazla iş ve aile sorumluluğu ile uğraşıyorsanız harika bir seçenek haline getirir.

    • Emmitsburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Mount's Master of Science in Biotechnology and Management (MSB) mezunu olarak, organizasyonunuzda liderlik sorumluluklarını üstlenmeye hazır olacaksınız. Biyoteknoloji ve yönetim programında Master of Science, Doğa Bilimleri ve Matematik Okulu'nun bir parçasıdır. Bölüm olarak amacımız, insanlığın karşı karşıya olduğu karmaşık sorunlara bilimsel bakış açısı ve çözümler sunmak için benzersiz bir donanıma sahip kadın ve erkekleri mezun etmektir.