5 Yüksek Lisans programlar içinde Dil Çalışmaları içinde Finlandiya for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Dil Çalışmaları içinde Finlandiya for 2024Filter
    • Turku, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Fince

    Fince ve Dilleri Yüksek Lisans Programı, lisans derecelerini yurtdışında veya Finlandiya'da tamamlamış olan Fince ve diğer Finno-Ugric dillerinin anadili olmayan öğrencilerine yöneliktir.

    • Helsinki, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Fince, İsveççe

    University of Helsinki İngiliz Etütleri Yüksek Lisans Programında, diğer programlarda sıklıkla ayrılan alanlarda uzmanlığınızı geliştirirsiniz: İngiliz dili ve dil bilimi, İngilizce edebiyatı ve İngilizce öğretimi. Üç alanda da ders alabilir veya bunlardan birine odaklanabilirsiniz. Her akademik yılda en fazla 25 seçmeli ders ve yüksek lisans tezinizi yazmanıza yardımcı olacak araştırma seminerleri sunulmaktadır. Dijital Fakülteler ve Edebiyat Araştırmaları gibi diğer fakültelerdeki sanat fakültelerini derecenizi dereceye kadar birleştirebilirsiniz.

    • Joensuu, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Tamamen İngilizce öğretilen ve uluslararası başvuru sahiplerini hedefleyen bu program, İngilizceyi çeşitli edebi ve dilbilimsel perspektiflerden öğrenme fırsatı sağlamayı amaçlamaktadır. Derecesi kurs çalışması ve bir araştırma tezinden oluşur.

    • Jyväskylän yliopisto, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, öğrencileri önemli kültürlerarası teması içeren kariyerlere hazırlar. Küreselleşme ve iletişim ve işbirliğinin artan önemi, dil, küreselleşme ve kültürlerarası iletişim konularına bakan uzmanlara olan talebi garanti ediyor.

    • Helsinki, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Rusya, Avrasya ve Doğu Avrupa Çalışmaları Yüksek Lisans Programı, MAREEES (daha önce Rusya Çalışmaları Yüksek Lisans Programı), sizi, tarihsel yörüngeler ve bölgeye özgü bir kalkınmaya bağlı ülkelerin mevcut ve gelecekteki zorlukları hakkında derinlemesine bir bilgi ile donatacaktır.