133 Yüksek Lisans programlar içinde Diller içinde Avrupa for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Diller içinde Avrupa for 2024Filter
    • Malmö, İsveç

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, sanal değişim, hikaye anlatımı ve yaratıcı yazma gibi İkinci Dil olarak İngilizce (ESL) öğretmek için pratik teknikler, yöntemler ve materyaller geliştirmeye sizi yönlendirir.

    • Belfast, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Yaratıcı yazmaya bir bağlılığınız varsa, sanatsal pratiğinizi geliştirmek, bir yazar olarak profesyonel becerilerinizi geliştirmek ve Seamus Heaney Centre'ın canlı yaratıcı topluluğuyla ilişki kurmak istiyorsanız, o zaman İngilizce MA (Yaratıcı Yazarlık) sizin içindir. Sen. Program, nesir yazımı (kurgu ve yaratıcı kurgu dışı) ve senaryo yazımı (ekran ve sahne) içerir ve sizi bir uzmanlık seçmeden önce tüm bu yazma modlarını keşfetmeye davet eder.

    • Atarfe, İspanya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1500 saat

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    Yabancı Dil Olarak İspanyolca Öğretmenlerinin Eğitiminde Usta. ELE, çevrimiçi modalitesiyle, herhangi bir yerden çalışmanıza ve bir ELE sınıfını başarılı bir şekilde geliştirmek ve öğretmek için gerekli bilgi ve araçları edinmenize olanak tanır.

    • Helsinki, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Fince, İsveççe

    University of Helsinki İngiliz Etütleri Yüksek Lisans Programında, diğer programlarda sıklıkla ayrılan alanlarda uzmanlığınızı geliştirirsiniz: İngiliz dili ve dil bilimi, İngilizce edebiyatı ve İngilizce öğretimi. Üç alanda da ders alabilir veya bunlardan birine odaklanabilirsiniz. Her akademik yılda en fazla 25 seçmeli ders ve yüksek lisans tezinizi yazmanıza yardımcı olacak araştırma seminerleri sunulmaktadır. Dijital Fakülteler ve Edebiyat Araştırmaları gibi diğer fakültelerdeki sanat fakültelerini derecenizi dereceye kadar birleştirebilirsiniz.

    • The City, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Tartu, Estonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yüksek lisans programı, modern veya klasik bir dil ve kültürde bilgi ve beceri sağlar.

    • Aarhus, Danimarka

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İngilizce küreselleşmenin dilidir. Yaklaşık 350 milyon insanın ana dilidir ve daha da fazla sayıda ikinci dil olarak konuşur. İngilizce MA, kültürel ve yaratıcı endüstrilerle ve öğretim alanında önemli ulusal ve uluslararası sektörlerde kariyer fırsatları açar.

    • Groningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    24 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dil ve Biliş programı, Groningen Üniversitesi#39;ndeki dilbilimcilerin uzmanlık alanlarını yansıtan dilbilim eğitimi sunmaktadır. Öğrenciler, disiplinin temel alanlarını kapsayan zorunlu derslere ek olarak, nöro- ve psikodilbilim, teorik dilbilim, gelişimsel dilbilim, hesaplamalı dilbilim, söylem analizi, toplumdilbilim ve iletişim çalışmaları derslerinden birini seçebilirler. Bunlar, Groningen Dil ve Biliş Merkezi#39;nde (CLCG) ve Groningen Davranışsal ve Bilişsel Sinirbilim Araştırma Okulu#39;nda (BCN) yürütülen mükemmel, çok disiplinli araştırmaların odak alanlarıdır.

    • San Sebastián, İspanya

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Bu program QS World University Rankin'e göre dünyanın en iyi programları arasında yer almaktadır. Deusto Business School'un İşletme Yönetimi alanında resmi Yüksek Lisans derecesi hem İngilizce hem de İspanyolca olarak sunulmaktadır ve önceki eğitimi mühendislik, hukuk, bilim, sosyoloji vb. dahil olmak üzere yönetim dışındaki alanlarda almış olan kişiler için tasarlanmıştır. İspanya dışındaki ülkelerde iş deneyimi olan kişiler için de uygundur. Bu lisans programı San Sebastián kampüsünde verilmektedir.

    • Perugia, İtalya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İtalyan

    Yabancılara İtalyanca Dili Öğretimi Yüksek Lisans Derecesi (ITAS), katılımcıları kamu ve özel okullarda ve üniversitelerde faaliyetlerini yürütmeye yetkili LS/L2 İtalyanca öğretmenleri (yabancı dil/ikinci dil olarak İtalyanca) ve kültürel operatörler olarak eğitir. İtalya'da ve yurtdışında, aynı zamanda küçük ve yetişkin göçmenlerin dahil edilmesi ve entegrasyonu veya İtalyan dili ve kültürünün dünyada tanıtılması için çalışan yerel kurumlar ve uluslararası kuruluşlarda.

    • Barcelona, İspanya
    • Vic, İspanya

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol, Ingilizce

    Uzman Tercüme Yüksek Lisans, San Jorge Üniversitesi (Zaragoza) 'nın katıldığı Victal Üniversitesi - Katalonya Üniversitesi tarafından koordine edilen üniversiteler arası bir derecedir. 2007 ve 2013 yılları arasında Vic Üniversitesi tarafından sunulan Özel Çeviri programının güncellenmesidir ve çeviri sektöründe daha fazla talep yaratan alanlarda uzmanları ve akademisyenleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

    • Joensuu, Finlandiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Tamamen İngilizce öğretilen ve uluslararası başvuru sahiplerini hedefleyen bu program, İngilizceyi çeşitli edebi ve dilbilimsel perspektiflerden öğrenme fırsatı sağlamayı amaçlamaktadır. Derecesi kurs çalışması ve bir araştırma tezinden oluşur.

    • Dundee, Birleşik Krallık

    Yarı zamanlı

    36 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu MEd TESOL kursu, ister öğretmen olarak isterse benzer bir gelişimsel rolde olsun, eğitim ortamında çalışan tüm profesyoneller için gereklidir. Profesyonel öğreniminizi geliştirmenize ve kariyer ilerleme beklentilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

    • Birmingham, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Ayırt edici, köklü ve popüler MA Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), bir yıldan az dil öğretimi deneyimine sahip olanlar için tasarlanmıştır. İngilizce öğretimi ve öğrenimine yönelik farklı yaklaşımları keşfediyor ve dil öğretimi teorisi ile pratiği arasındaki yakın ilişkiyi inceliyoruz. Program, eğitiminiz boyunca karşılaştığınız kavram ve teorileri kendi sınıfınızda kullanmanız için sizi teşvik eder. En az 30 aylık bir süre boyunca yarı zamanlı, kendi kendine çalışma modunda tamamlanacak bir dizi etkileşimli ders materyalidir. Ayrıca bir yıl boyunca tam zamanlı, kampüs içi bir program sunuyoruz.

    • León, İspanya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Filoloji ve diğer sanat ve beşeri bilimler dallarından mezun olanların yanı sıra İspanyolca'yı yabancı dil olarak öğretmeye yönelik eğitimlerini yeniden düzenlemek isteyen diğer bilgi dallarından mezun olanlara yöneliktir. Ayrıca İspanyol Filolojisi veya benzeri eğitim almış yabancı öğrencilere yöneliktir.