Keystone logo

585 Yüksek Lisans programlar içinde Ekonomi 2024

filtreler

filtreler

  • Yüksek Lisans
  • Fen Bilimleri Yüksek Lisansı
  • Yüksek Lisans
  • Ekonomi Çalışmaları
  • Ekonomi
Çalışma alanları
  • Ekonomi Çalışmaları (585)
  • Ana kategoriye geri dön
Konumlar
Daha fazla konum bulun
Derece türü
Süre
çalışma hızı
Dilim
Dilim
çalışma formatı

    Yüksek Lisans programlar içinde Ekonomi

    Ekonomi, toplum içinde mal ve hizmet fonksiyonlarının nasıl çalışmasıdır. Bir harcama aygıtı olarak değil, aynı zamanda süreçlerin geniş bir yelpazede geçer bir para birimi olarak sadece para yansıtmak durumunda kesinlikle Ekonomi alanında yüksek lisans derecesi alarak düşünmelidir. Ekonomi alanında master derecesi çalışma derinliklerine gider ve daha yüksek bir seviyeye İktisat alanında uzmanlaşmak sağlayacaktır.

    Ekonomi alanında yüksek lisans derecesi ile finansal akış önemini deneyimi ve büyüyen bir finansal piyasa eleştirel analiz etmek için alırsınız. Modern teknoloji ile bu alanda modern finans teorileri, kantitatif analiz becerileri ve nasıl ekonomistler gerçek yaşam durumlarında bu uygulayabilirsiniz odaklanmak, hızlı ve Ekonomi bölümünde yüksek lisans programları değişiyor. Ekonomi yüksek derecede sadece şirketler için değil, aynı zamanda bir hükümet danışmanı olarak veya kamu sektöründe danışman olarak çalışmaya izin vermiyor. Ekonomi alanında master derecesi birçok alanda son derece uygulanabilir ve sadece tek bir kariyer için engel değildir.

    Economiccs gelecekteki yüksek lisans için arama Yani hemen başlayın! Örneğin, master programları geniş bir yelpazede Ekonomi Politik Yüksek Lisans, İktisat Politikası Yüksek Lisans, Enerji / Çevre Ekonomisi Yüksek Lisans, İstatistik Yüksek Lisans ve daha pek çok seçim yapabilirsiniz! Belirli bir program hakkında detaylı bilgi almak ve üniversitede sizin yakaladı program için sorumlu olan kişi ile temas koyacağız "İstek ücretsiz bilgi" formu göndermek için çekinmeyin "Devamını Oku" üzerine tıklayın ilgi!