31 Yüksek Lisans programlar içinde Endonezya for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Endonezya for 2024Filter
    • Surabaya, Endonezya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Bu çalışma programı, sucul biyota sağlığı biyoteknolojisi, su ürünleri biyoteknolojisi ve su ürünleri biyoteknolojisi ile ilgili olarak balıkçılık ve deniz biyoteknolojisi geliştirmeyi taahhüt eder. Vizyonumuz, ulusal ve uluslararası düzeyde balıkçılık biyoteknolojisi ile ilgili bilim ve teknolojinin geliştirilmesinde ahlaki yönleri uygulayan bağımsız, yenilikçi ve gelişmiş bir çalışma programı olmaktır.

    • Surabaya, Endonezya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Dilbilim Yüksek Lisans Programı müfredatı, sözlükbilim, çeviri, öğretim ve disiplinler arası dilbilim gibi çalışmalarda kültüre vurgu yapar. Makro dilbilimde sınıflandırılan disiplinlerarası dilbilim çalışması, Sosyodilbilim, Psikodilbilim, Kültürlerarası Pragmatik, Eleştirel Söylem Çalışması ve Uygulamalı Dilbilim gibi Kültürel Dilbilim çalışmalarında Dilbilim Yüksek Lisans Programının özellikleridir.

    • Surabaya, Endonezya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Programımız, öğrencilerin kimya alanındaki araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile ilgili sorunları ele alma ve çözme konusunda bilgili ve yetkin olmalarına önem vermektedir. Kimya Yüksek Lisans müfredatı, endüstri, hükümet ve eğitimin ihtiyaçlarına göre hazırlanır. Bu nedenle Biyokimya, Organik kimya, Analitik Kimya, Fiziksel kimya ve İnorganik kimya alanlarında uzmanlık alanları sunuyoruz.

    • Bekasi, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, bireylerin kapsamlı bir yönetim ve liderlik becerisine, girişimci zihniyete ve teknoloji kullanımı yoluyla İş performansını artırma becerisine sahip olmaları için hazırlanmıştır.

    • Malang, Endonezya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Endonezya dili

    Vizyon: İnsan refahı artırmak amacıyla, uluslararası standartlara ve uygulamalı bilimler için büyük bir destek ile fen ve matematik eğitiminde bir örnek kurum olmak.

    • Bekasi, Endonezya

    Tam zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgi Teknolojisi Yüksek Lisansı (MIT), öğrencilerin bilgi mimarisi, bilgi kalite güvencesi, kullanılabilirlik, BT yönetişimi, bilgi sistemleri yönetimi, BT proje yönetimi, kullanıcı deneyimi tasarımı, BT belgeleri / teknik yazı ve iletişim gibi alanlarda sağlam bir temel kazanmalarını sağlar. , dağıtık bilgi sistemleri, veri yönetimi ve mobil bilgi sistemleri.

    • Malang, Endonezya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Endonezya dili

    Ziraat Mühendisliği uluslararası standartlara bir eğitim merkezi haline geldi ve araştırma ve toplum hizmeti aracılığıyla bilimin gelişmesinde etkin bir rol oynamaktadır.

    • Bandung, Endonezya
    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Semarang, Endonezya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    8 Temmuz 2014 - Dilbilim Diponegoro Üniversitesi Master 4 Nisan'da akademik yıl 2014/2015 başlangıç ​​için öğrenci kabulüne açar

    • Batam, Endonezya

    Kampüste

    Ingilizce

    Master of Management Universitas Internasional Batam (UIB-MM), Endonezya'da, özellikle Riau Adaları'nda insan kaynaklarını geliştirmek için UIB'de düzenlenen kurslardan biridir. MM-UIB, katılımcıların kişisel yetkinlik gelişimini, modern öğrenme altyapısı tarafından desteklenen nitelikli öğretim kadrosu ve profesyonellerle belirli materyaller aracılığıyla entegre etmeye kararlıdır.

    • South Jakarta, Endonezya

    Endonezya dili

    MİSYON: Kuran esaslı İslami eğitimin yönetimi alanında güvenilir insan kaynaklarının kalitesini bilim ve teknolojinin gelişmesine uygun olarak teorik ve pratik çalışmalarla geliştirmek. Yönetim alanında öğrenme kalitesinin güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi Kuran'a dayalı İslami eğitimin kaliteli mezunlar yetiştirmesi ve bilimsel gerçeklerin değerlerine saygı göstermesi. Kaliteli eğitimin gelişimini desteklemek için İslami eğitim yönetimi alanındaki araştırmaları artırmak. Kaliteli eğitim gelişimini desteklemek için İslami eğitim yönetimi alanında toplum hizmetinin niteliğini ve niceliğini geliştirmek. Eğitimin kalitesini ve ilerlemesini iyileştirmek için çeşitli taraflarla sinerjik ortaklıkları genişletmek.

    • Yogyakarta, Endonezya

    Ingilizce, Endonezya dili

    Bilim ve teknolojinin artan gelişimi ile Endonezyalıların, özellikle entelektüellerin ve entelektüel adayların (öğrenciler) İngilizce'ye hakim olma ihtiyaçları daha acil hale geliyor. Bu, İngilizce'nin dünyadaki mevcut durumu veya konumundan kaynaklanmaktadır. İngilizce, hem sözlü hem de yazılı iletişim dili olarak kullanılan, dünyada yaygın olarak kullanılan dillerden biridir.

    • Bandung, Endonezya

    Ingilizce, Endonezya dili

    Vizyon: Değişim karşısında uygulanabilir, profesyonel, yaratıcı, bilimsel bakış açısı ve bilgi teknolojisi odaklı insan kaynakları üretme konusunda yetkin bir Yönetim Çalışma Programı Yüksek Lisansı olun.

    • Yogyakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Muhasebe Yüksek Lisans Programı (M.Acc.), Günümüzün dinamik iş ortamında bireylerin yanı sıra devlet memurlarının profesyonel ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek ve bunlara cevap vermek için tasarlanmıştır. Program, Muhasebe, Mali Muhasebe, Yönetim Muhasebesi, Bilgi Sistemi Yönetimi ve Denetim alanlarında yoğunlaşma sunmaktadır.

    • Banda Aceh, Endonezya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Endonezya dili

    Endonezya'daki felaketlerin potansiyel ve tehdidinin taleplerine ve çeşitliliğine cevap verebilmek için Syiah Kuala University , Hükümet tarafından Afet Bilimi Yüksek Lisans Çalışma Programı (219 Sayılı Milli Eğitim Bakanı Kararı / E / O / 2011).