756 Yüksek Lisans programlar içinde Hollanda for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Hollanda for 2024Filter
    • Haarlem, Hollanda

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bütünsel bir sürdürülebilirlik görüşü geliştirin ve sürdürülebilir dönüşüm süreçlerinin arkasındaki itici güç olun.

    • Groningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Groningen'de, firmanın pazarlama performansını izlemek ve yeni müşteri içgörüleri oluşturmak için (ikincil, büyük) verileri analiz etmelerine ve modellemelerine olanak tanıyan yöntemler hakkında kapsamlı bir eğitim alacaksınız. Pazarlama Analitiği ve Veri Bilimi (MADS) profili (önceden Pazarlama Zekası olarak biliniyordu) tarafından oluşturulan bilgi ve öngörüler, araştırmaya dayalı stratejik ve taktiksel pazarlama kararları vermek için bir temel olarak kullanılır. Münster'deki ikinci bölüm iki sütun üzerine kurulmuştur: değer temelli pazarlama ve finans. Hem müşteriler hem de firma için değer yaratan pazarlama programlarını nasıl tasarlayacağınızı ve pazarlama stratejilerinin finansal sonuçlarını nasıl ölçeceğinizi öğreneceksiniz.

    • Nijmegen, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Dilbilim Yüksek Lisans Programının odak noktası: Dil Çeşitliliği ve Çok Dillilik, dilin incelikleri, insanların onu nasıl öğrendiği ve kullandığı ve günlük dil kullanımındaki farklı çeşitlilik türleridir.

    • Groningen, Hollanda
    • Limerick, İrlanda

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    SESyM, enerji sistemlerinin çok disiplinli yönlerine odaklanmaktadır. Yönetim ve iletişim becerilerinin yanı sıra enerji sistemi geçişinin zorluklarıyla başa çıkmak için gerekli teknik bilgileri sağlar.

    • Apeldoorn, Hollanda

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kuruluşları (ve bireyleri) siber saldırılardan kaynaklanan artan tehditlere karşı koruma ihtiyacı arttıkça, siber güvenlik veya bilgi güvenliği uzmanlarına/yöneticilerine yönelik küresel talep de artmaktadır. Bu ders öğrencilere siber güvenlik kavramlarını ve işletmeleri bu tür kötü niyetli saldırılara karşı korumaya yardımcı olacak ilgili becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Kurs iki ana alan etrafında yapılandırılmıştır: (1) Bilgi Güvenliği & Kriz Yönetimi ve (2) Siber-Güvenlik Uygulaması. Siber güvenliğin kapsamlı bir şekilde anlaşılması, bu hiper-bağlantı çağında veya dijital iş dünyasında her işletme için kritik öneme sahiptir. Bu ders, öğrencileri siber güvenlik ekosistemine dahil ederek ağ güvenliği, uygulama güvenliği, bulut güvenliği ve bilgisayar güvenliği konularında bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır.

    • Leiden, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Leiden Üniversitesi'nde bir yıllık Felsefe Yüksek Lisans Programı, felsefede tarihsel ve sistematik yaklaşımları bütünleştirmektedir. Felsefi metodolojiler ve beceriler konusunda ileri düzeyde bir eğitimin yanı sıra geleneksel ve güncel felsefi gelişmeler hakkında sofistike bir bilgi birikimi sunar.

    • Breda, Hollanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Otelcilik ve kamp tesisi yönetimi alanında Avrupa'nın ilk yüksek lisans derecesi. Hollanda, Hırvatistan ve İspanya'daki üniversitelerde teori ve pratiği birleştirdiğiniz çok dereceli profesyonel bir yüksek lisans programı sunulmaktadır. Avrupa'da açık havada konaklamaya olan talep hızla artıyor ve bu durum, işi yerel makamlarla işbirliği içinde iyi bir şekilde yönetebilecek yüksek vasıflı profesyonellere ihtiyaç duyulmasına neden oluyor.

    • Amsterdam, Hollanda
    • Famagusta, Kıbrıs Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    21. yüzyılın en sıcak işi olarak adlandırılan veri bilimcileri, günümüz işgücü piyasasında en çok aranan profesyonellerden bazılarıdır. Glassdoor'a göre, veri bilimi talep, maaş ve iş tatmini göz önüne alındığında bir numaralı iştir. Amsterdam'da, ortalama giriş seviyesi veri bilimcisi maaşı 47.422 EUR'dur. Teknik ve kişilerarası becerilerinizi geliştirerek ve sizi Amsterdam metropol bölgesindeki işverenlerle buluşturarak dünyanın en sıcak işine hazırlanmanıza yardımcı oluyoruz.

    • Amsterdam, Hollanda

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    1,5 yıllık Yüksek Lisans programı Küresel Sürdürülebilir İşletme Yönetimi, Northumbria Üniversitesi ve Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) tarafından ortaklaşa yürütülür ve AUAS İş Kampüsü'ne dayanır. Bu program size bilgi verecek ve küresel ölçekte gelecekteki sürdürülebilir iş uygulamalarını desteklemek için yetkinliğinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

    • Rotterdam, Hollanda
    • Bilbao, İspanya
    • + 5 more

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Post-endüstriyel şehirleri nasıl canlandırabileceğimizi merak eden ve ilgilenen geleceğin şehir düşünürlerine sesleniyorum! Bu heyecan verici ve benzersiz Yüksek Lisans programı, sanayi sonrası geçişin farklı biçim ve aşamalarındaki şehirlerin sorunlarını tanıyan ve bunlara eleştirel bir şekilde yanıt veren bir eğitim deneyimi yaratmak istiyor ve yeni nesil uzmanları 21. yüzyıl becerileri ve zorlukları ele almak için gereken bilgi ile eğitiyor. ve geçiş ve süper çeşitlilik toplumlarında şehirlerin fırsatları. Daha sürdürülebilir kentsel gelecekleri yeniden düşünmeye kendini adamış canlı bir bilgi ve yenilik topluluğuna katılmak isteyen, şehrin tasarımı, planlaması, yönetimi veya değerlendirilmesinde yer alan profesyoneller için ideal bir programdır. RePIC, sanayi sonrası şehirlerin belirli zorluklarına ve özelliklerine yanıt vererek, dönüştürücü öğretim, araştırma ve öğrenme modlarını teşvik eder.

    • Leeuwarden, Hollanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    NHL Stenden Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden sürdürülebilirlik, yaşam kalitesi ve endüstri esnekliğine odaklanan bu Uluslararası Boş Zaman, Turizm ve Etkinlik Yönetimi yüksek lisans derecesi ile boş zaman, turizm ve etkinlik endüstrisinde profesyonel bir lider olun. Sektördeki zorlukların BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri bağlamında nasıl sorumlu bir şekilde yönetilebileceğine dair fikir edinin.

    • Wageningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, size gıda güvenliği ve gıda düzenlemesinin yanı sıra ticaret, tüketici ve fikri mülkiyet hakları kanunundaki temel konular için sağlam bir yasal temel sağlar. Yüksek Lisans Gıda Güvenliği (MFS) kapsamında, Yüksek Lisans Gıda Kanunu ve Düzenleyici İşler, 2022/23 Akademik yılı için yüz yüze, çevrimiçi ve hibrit bir program sunar. Bu, programa tamamen çevrimiçi, kampüste veya bir arada katılabileceğiniz anlamına gelir.

    • Velp, Hollanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    River Delta Development, delta alanlarında dünyanın karşılaştığı en zorlu, ekolojik konulara odaklanan benzersiz bir bilim yüksek lisans programıdır. Dünyanın her yerinde, kentleşme ve iklim değişikliği bu verimli ve ekolojik açıdan değerli bölgelere tecavüz ediyor. Buradaki zorluk, nehir deltalarının kırılganlığını azaltırken aynı zamanda sağlıklı ekonomik ve ekolojik kalkınma fırsatlarını arttırmaktır. Sadece nehir delta sistemleri (kıyı, akarsu ve kentsel) hakkında bilgi sahibi değil, aynı zamanda çevreye anlamlı katkılarda bulunmak için gerekli araştırma ve iletişim becerilerine sahip çok yönlü delta profesyonelleri gereklidir.

    • Breukelen, Hollanda

    Tam zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Rennes, Fransa
    • Granada, İspanya
    • + 5 more

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol, Fransızca

    Europubhealth+ programı, 2006 yılından bu yana Avrupa Komisyonu tarafından Mükemmellik Yüksek Lisansı olarak tanınan bir Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Derecesidir. Yedi ünlü Avrupa üniversitesi, Europubhealth+ Yüksek Lisans kursunu sunmak için işbirliği yapıyor. Program şu anda halk sağlığı profesyonelleri ve akademisyenlerinden oluşan canlı bir uluslararası ağa ve 86 farklı milletten 435'ten fazla mezuna sahiptir.