8 Yüksek Lisans programlar içinde Kentsel Gelişim içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Kentsel Gelişim içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kent ve Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programı öğrencileri, politika ve topluluk katılımının olumlu değişimi etkileyebilecek yollarını inceleyen, kamu politikaları, kentsel araştırmalar ve taban örgütlenmesinde eğitir.

    • Warren, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Kentsel Eğitim Ustası, öğretmenleri kentsel ortamların eğitim taleplerini karşılamaya hazırlar. Program, öğrenci başarısını artırmak için kentsel sınıflarda kültürel açıdan sağlam öğretim stratejilerini vurgulamaktadır. Ders, fakültenin etkili öğretimde en önemli olan beceriler hakkında anında geri bildirim sağlamasına olanak tanıyan klinik sınıf gözlemiyle tamamlanmaktadır.

    • Miami, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisansı Şehircilik, Miami Üniversitesi Mimarlık, İşletme ve Hukuk Fakültelerinin güçlü yönlerini birleştiren, gayrimenkul geliştirme ile ilgili temel bilgileri harmanlayanlarla birleştiren birinci sınıf bir program oluşturmak için disiplinlerarası bir yıllık yüksek lisans programıdır. topluluk planlama ve tasarım. MRED U programı 36 kredidir.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Pomona, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Warren, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Bu öncü yüksek lisans derecesi, okul yöneticilerini kentsel ortamlarda etkili olmaları için destekleme ve yetkilendirme ihtiyacından doğmuştur. Davenport University Kentsel Eğitim Koleji, mevcut ve hevesli okul yöneticilerine, şehirlerimizdeki PK-12 okulları ve bölgelerinin önde gelenleri için kritik olan beceri ve stratejilerle donatıyor.

    • Baton Rouge, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Kentsel Ormancılık Yüksek Lisans Yüksek Lisans Programı, 1998 sonbaharında kurulmuştur. Yüksek lisans programının misyonu, lisansüstü öğrencilere, devlet kurumlarında, araştırma kuruluşlarında profesyonel kariyer pozisyonları için sağlam akademik eğitim ve deneyimsel öğrenme etkinlikleri sunan bir müfredat sağlamaktır. ve özel firmalar. Program, öğrencileri eğitmek için disiplinlerarası, toplam kalite yönetimi yaklaşımını kullanır, böylece nihai olarak kentsel ormancılık ve doğal kaynakların biliminde ve yönetiminde kritik konuları ve endişeleri ele alabilirler. Her öğrenci, önceden belirlenmiş bir ders programı programını takip edecek ve kentsel ormancılıkta ortaya çıkan sorunlara veya sorunlara göre uyarlanmış bir tez araştırması veya bitirme projesi yürütecektir.

    • Miami, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu eşsiz program, mimarlık, çevre bilimleri, yönetim, sosyal bilimler veya zaten yeşil kariyere çalışanlar gibi farklı alanlardan gelen öğrenciler için tasarlanmıştır.