460 Yüksek Lisans programlar içinde Meksika for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Meksika for 2024Filter
    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri
    • Buenavista, Meksika

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Geçiş Çalışmaları Yüksek Lisansı, her sonbaharda başlayacak olan iki yıllık 31 üniteli bir programdır. Öğrencilere, ikinci yarıyılda Mexico City Universidad Iberoamericana'da (dersler İngilizce yapılır) eğitim imkânı verilir, ancak USF aynı bir müfredat sunulmaktadır. Mexico City'de okuyan öğrenciler ikinci sınıflarında USF geri dönerler. Program beş ana ders, dört özel konu dersi ve dört araştırma semineri içermektedir. 200'den fazla Cizvit üniversitesinin ve Cizvit'e bağlı enstitülerin ve sosyal hizmet kurumlarının dünya çapında sunduğu fırsatlar da dahil olmak üzere yaz alan çalışması ve daldırma gezileri mevcuttur.

    • Monterrey, Meksika

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, dijital platformlar aracılığıyla sunulan içerikle birlikte sınıfta aynı olağanüstü EGADE deneyimini size sunmak için uyarlanmıştır. EGADE kabul süreci boyunca tüm program başvuru sahiplerine ve kabul edilen adaylara kişiselleştirilmiş destek sağlıyoruz.

    • Monterrey, Meksika
    • Buenavista, Meksika
    • + 28 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    5 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    Öğretim, insanların değişimi yansıttığı ve değişime katıldığı aşama olarak karakterize edilir. İçinde bulunduğumuz yüzyıl, eğitim sorununa, yeni küresel talepler ışığında bu geleneği sürdürme gereğini dayatmaktadır. Günümüz örgütlerinin ünlü filozofları, düşünürleri ve vizyonerleri, dünyanın büyük bir dönüşüme doğru gittiğine ve bu değişimin diğer toplumsal kurumlardan daha fazla okulun kaçınılmaz olarak etkileneceğine ve bu nedenle büyük zorluklarla karşı karşıya olduğuna dikkat çekiyorlar.

    • Tlaquepaque, Meksika

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    Günümüz hayatının doğasında var olan zorlukları ele almak için, üretken sektörlerin sosyoekonomik kalkınmaya katılımına farklı bir perspektiften yaklaşmamız gerekiyor. Programımız, koşullu bir dünyada üretken kuruluşlar için değer yaratan beş temel ilke aracılığıyla stratejik tasarımın geliştirilmesini ve uygulanmasını önermektedir: insan odaklı bir yaklaşım, döngüsel ekonomilere dayalı ekosistemik bir vizyon, disiplinler arası ve disiplinler arası bir odak, katkıda bulunma taahhüdü. inovasyonun değeri ve medeniyet geçişlerine dair eleştirel bir farkındalık. Tasarımın ve yeniliklerin insanların hizmetinde olduğu, doğayla iç içe, daha adil ve eşitlikçi bir toplum için farklı bir dünyanın yaratılmasına katkıda bulunmanın şimdi tam zamanı.

    • Madrid, İspanya
    • Online
    • + 1 more

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Mimarlık, şehir planlama, iş dünyası ve şehirler arasındaki ilişkiyi ve bunların mevcut karmaşık gayrimenkul projelerine nasıl uygulanabileceğini keşfedin. Geleceğin önde gelen profesyonelleri olmak için, Gayrimenkul Yüksek Lisans Derecesi öğrencilerimiz en son trendleri takip edebilir, yenilikçi dijital araçları uygulayabilir ve mevcut Gayrimenkul faktörleri hakkında sürdürülebilir, bütünsel bir anlayışa sahip olabilir. Bu 15 aylık yarı zamanlı Yüksek Lisans, öğrencilerin profesyonel ve kişisel yaşamlarıyla uyumlu hale getiren beş haftalık yüz yüze oturumlarla birleştirilmiş, Emlak alanında çevrimiçi bir Yüksek Lisans programıdır.

    • Online Mexico

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    Uluslararası İşletme ve Dış Ticaret Yüksek Lisans Derecesi ile bir şirketin uluslararasılaşma sürecinde ortaya çıkan tüm zorluklarla yüzleşebileceksiniz. Profesyonel fırsatların çoğaldığı bir sektörde uzmanlaşarak kariyerinizi projelendireceksiniz. Lisansüstü kursta, uluslararası işletme yönetiminde sağlam bir temel alacaksınız, en temelden en uzmanlığa kadar çalışarak, neye odaklanacağınızı keşfetmenize ve böylece Dış Ticaretin yönü ve kapsamlı yönetimi alanındaki faaliyetlerinize rehberlik etmenize olanak sağlayacak ve Şirketlerin Uluslararasılaşması.

    • Puebla City, Meksika

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    İcra Masters Mali Yönetimi programı çekirdek yetenekleri odaklanarak 'yeni' mali dünyasının ihtiyaçlarına hitap: Değişen ortamda uluslararası bir yönelim, derinlemesine mali uzmanlık ve yönetim becerileri ve analitik yetenekleri gerekli.

    • Chihuahua, Meksika

    Tam zamanlı

    4 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    Program, mesleki eğitimin yanı sıra bilgi üretimi, doğrulama ve/veya transfer faaliyetlerine dahil olarak, taleplere yenilikçi ve bilgiye dayalı önerilerle yanıt veren lisansüstü düzeyde insan kaynaklarının kapsamlı eğitimine odaklanmaktadır. hayvansal üretim sistemleri sorununa bir çözüm, Chihuahua'da, Meksika'da ve hatta sınırlarının ötesinde doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve işletilmesi.

    • Caracas, Venezuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Finans Yüksek Lisansı, küresel finans sektörünün yeni ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış, alanında oldukça uzmanlaşmış iki dilli bir programdır (% 50 İspanyolca ve% 50 İngilizce).

    • Buenavista, Meksika

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Sanal Medya ile İletişim Master dijital teknolojileri ve programlama dilleri egemenliği tarafından desteklenen sanal demektir aracılığıyla profesyonel iletişim projeleri sürdürmek için öğretmen yetiştirmek hedefliyor.

    • Naucalpan de Juárez, Meksika

    Kampüste

    İspanyol

    NE ÖĞRENECEKSİN? Kuruluşlarda verimliliği artırmak için kalite sistemleri geliştirecek, kontrol edecek ve değerlendireceksiniz. Toplam kalite stratejik planları tasarlayacak ve geliştireceksiniz. Herhangi bir organizasyonun toplam kalite süreçlerini iyileştirmek için BT uygulayacaksınız.

    • Puebla City, Meksika

    Kampüste

    İspanyol

    Bu program, genel olarak, mevcut sorunlara stratejik çözümler önermek için idari alanlar ve teknolojik yeniliklerle ilgili becerileri geliştirmek ve uygulamakla ilgilenen lisans ve mühendislik mezunlarını hedeflemektedir.

    • Mexico City, Meksika

    Kampüste

    İspanyol

    Ne öğreneceksiniz Aşağıdaki bilgileri edineceksiniz: Psikolojik değerlendirme ve ölçme testleri ile psikolojik görüşme yaklaşımları ve bunların etkileri. Çok kültürlü ve kültürlerarası psikososyal süreçlerin yanı sıra iş psikolojisi konuları ve dijital ortamın insanlar üzerindeki etkisi.

    • Cortazar, Meksika

    Kampüste

    İspanyol

    Üniversitede lisansüstü eğitimin temel amacı, belirli disiplinlerde araştırma yapmak, yenilik yapmak, bilgi ve kültürlerini derinleştirmek ve genişletmek için uzmanlar yetiştirmek; Aynı şekilde, eğitim sistemlerinin ve mal ve hizmet sektörlerinin dönüşümü ve yenilenmesinde işbirliği yapmak için bilim, teknoloji ve beşeri bilimlerin gelişimine katılımlarına izin verirler.

    • México, Meksika

    Kampüste

    İspanyol

    Evrensel değerlerden ilham alan sağlam etik ilkelere dayalı, kentsel yapı alanında yapısal tasarım projeleri önerme ve yönetme yeteneğine sahip ve rasyonel karar vermeyi sağlayan kaynakların stratejik yönetimi ile mevcut yönetmeliklere dayalı öğretmenler yetiştirmek. -Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik odaklı yapmak.