264 Yüksek Lisans programlar içinde Polonya for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Polonya for 2024Filter
    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yüksek lisans derecesi, kendi ülkelerinde veya yurtdışında işletme alanında yöneticilik kariyerine devam etmeyi bekleyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Program, modern ekonomide artan karmaşıklığın yönetim zorluklarıyla başa çıkmak için gerekli ekonomik beceri ve yeterlilikleri sağlar.

    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Teorik fizikteki iki yıllık yüksek lisans çalışmaları, aşağıdaki ana alanlarda modern araştırmanın sınırlarına rehberlik eden teorik fizikte üst düzey, uluslararası düzeyde rekabetçi bir eğitim sağlar: 1. Kuantum alan teorisi ve QCD, kuark-gluon plazma, 2. Klasik ve kuantum yerçekimi, 3. Konformal alan teorisi ve bozonik sicim, 4. Nötrino fiziği, 5. Deformed Alan Teorisi, kappa-Poincare formalizmi, çift özel görelilik, 6. Süpersimetrik kuantum mekaniği, integrallenebilir modeller, 7. Modern kuantum mekaniği, dolaşıklık, doğrusal olmayan dinamik, 8. Çok cisim fiziği ve istatistiksel mekanik, 9. Kompakt yıldızlar.

    • Warsaw, Polonya
    • Stuttgart, Almanya
    • + 4 more

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gıda Sistemleri Yüksek Lisans programı, geleceğin liderlerini eğiterek gıda sektörü için en iyi yetenekleri geliştiriyor. İş Ortağı ağımız genelinde önde gelen akademik kurumlar ve endüstriyel ortaklar tarafından düzenlenen bu program, sizi gıda sisteminin gelecekteki dönüşümünü yönlendirmeye hazırlamayı ve çalışmayı seçtiğiniz şirketlerin rekabet gücünü artırmayı amaçlamaktadır.

    • Katowice, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dört farklı Avrupa üniversitesi tarafından ortaklaşa geliştirilen ve uygulanan Entegre Uluslararası Yüksek Lisans Programı, çok kültürlü ortamlarda kültürel olarak farklı ve coğrafi olarak dağınık ekiplere liderlik edecek küresel liderler geliştirmek için tasarlanmış dönüştürücü bir öğrenme deneyimi sunar. Psikolojik, ticari ve kültürel zekayı besleyerek dinamik bir öğrenme ortamı yaratmayı amaçlar; kültürlerarası iletişimi teşvik etmek; küresel bağlamlar, yeterlilikler ve problem çözme hakkında öğreterek. Küresel okuryazar iş liderlerinin gelişimine yol açan çok boyutlu bir çerçeve oluşturan iş, liderlik, kültür ve öğrenme stratejilerinin sinerjisine dayanmaktadır.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    İkinci derece çalışmalar mühendislik çalışmalarının doğal bir devamıdır. UEM sayesinde, iş piyasasının ortaya çıkardığı mesleki zorluklara daha da iyi hazırlanmanızı sağlayacak bir üniversitenin duvarları içinde mühendislik alanında yüksek lisans derecesi alabilirsiniz.

    • Gdańsk, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Şehirlere, bölgesel çevrelerine ve dönüşümlerine odaklanarak, Yüksek Lisans düzeyinde kapsamlı planlama eğitimi veriyoruz. Yaklaşımımız, sağlam bir teorik altyapı ile tasarım odaklıdır. Kentsel, bölgesel ve sınır aşan planlama, stratejik planlama, kentsel dönüşüm, yeni planlama araçları konuları da programda yer almaktadır.

    • Rennes, Fransa
    • Granada, İspanya
    • + 5 more

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol, Fransızca

    Europubhealth+ programı, 2006 yılından bu yana Avrupa Komisyonu tarafından Mükemmellik Yüksek Lisansı olarak tanınan bir Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Derecesidir. Yedi ünlü Avrupa üniversitesi, Europubhealth+ Yüksek Lisans kursunu sunmak için işbirliği yapıyor. Program şu anda halk sağlığı profesyonelleri ve akademisyenlerinden oluşan canlı bir uluslararası ağa ve 86 farklı milletten 435'ten fazla mezuna sahiptir.

    • Olsztyn, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Olsztyn'deki UWM'nin Gıda Bilimi Fakültesi, Offenburg'daki Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Makine Mühendisliği ve Proses Mühendisliği Fakültesi ile işbirliği içinde, tam zamanlı, 3 dönemlik, ikinci derece yüksek lisans eğitimi alma fırsatı sunuyor. Gıda mühendisliği alanında gıda teknolojisi ve insan beslenmesi.

    • Paris, Fransa
    • Madrid, İspanya
    • + 4 more

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu iki yıllık, tam zamanlı genel yönetim Yüksek Lisans programı, ESCP'nin kendi altı Avrupa kampüsünden dünya çapında 100'den fazla ortağımıza kadar değişen seçeneklerle dört ülkede eğitim alma fırsatı sunuyor.

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, para ve finans politikası, yönetim muhasebesi, yerel ve ev finansmanı, finansal tablolar, finans mühendisliği, vergilendirme; Mezunlar uluslararası finans kurumları ve finansal piyasalarda kurumsal finans ve muhasebe ile ilgili kurumlarda iş için gerekli uzman bilgi ile donatılmıştır.

    • Szczecin, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği - Uzmanlık alanı Deniz Enerji Sistemleri İnşaatı ve İşletmesi, Magister Mühendislik derecesi (Mühendislik Yüksek Lisansına karşılık gelen) ile ödüllendirilen Deniz Enerji Sistemlerinin İnşaatı ve İşletmesidir. Kişi, deniz taşıtları mühendisliği bölümünde zabit görevi yapabileceği gibi, onarım tersanesi ile elektrik ve ısıtma tesisleri, kağıt fabrikaları, çelikhaneler, limanlar, atık su arıtma tesisleri gibi işletmelerin bakım bölümlerinde de görev alabilir. ve pompa istasyonları.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Küresel ekonomide, bireysel olarak yapılan projelerin miktarı ekip çalışması lehine azalmakta, bu nedenle ekip oluşturma ve liderlik becerileri iş piyasasında giderek daha fazla değer kazanmaktadır. Modern bir ekip lideri, ekibi etkin bir şekilde destekleyebilmeli, motivasyonu artırma mekanizmalarını bilmeli ve çatışmaları çözmek için pratik becerilere sahip olmalıdır.

    • Łódź, Polonya

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Tekstil Mühendisliği programı birinci aşama programının devamı niteliğindedir. Alanında inovasyon potansiyeli yüksek uzmanlar yetiştiriyor. Müfredat, en son malzeme teknolojilerine dayalı olarak tıp, spor ve ulaşım uygulamalarına yönelik tekstil tasarımı ve mühendisliği ile ilgili becerilerin öğrenilmesini mümkün kılar. Öğrenciler ayrıca insan faaliyetinin birçok farklı alanı için özel tekstil uygulamaları geliştirmeyi de öğrenirler.

    • Lublin, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yazılım Geliştirme ve Web Hizmetleri öğrencileri en popüler üç mobil platformu tanıma fırsatına sahiptir: Android, Microsoft Windows ve iOS. Çalışma müfredatı, mobil veri tabanları, yukarıda belirtilen üç platform için uygulama programlama, uygulamaların tasarlanması ve modellenmesi, yazılım projelerinin yönetimi, mobil cihaz sensörlerinden bilgi toplama, GIS ve GPS kullanımı ve daha birçok konuya odaklanmaktadır.

    • Kraków, Polonya
    • Freiberg, Almanya

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bugünün Avrupa'sı, geleceğin yenilikçi teknolojilerinin ve endüstrilerinin gelişiminin temelini oluşturan hammadde endüstrisi için vasıflı bir iş gücüne ihtiyaç duyuyor. Avrupa'da ham madde alımı ve tüketimi arasında var olan büyük dengesizlik, tedarik zincirlerini güvence altına almak için daha büyük bir taahhüt gerektiriyor. Böyle bir strateji, teknoloji, ekonomi, toplum ve çevre arasındaki sürdürülebilir faaliyetlerin bilincine sahip yetenekli, girişimci bir iş gücünün edinilmesini gerektirir. Maden Mühendisliğinde RaVeN EIT-Etiketli yüksek lisans programı, bütünsel bir değer zincirine vurgu yaparak ve ham arz ve talep arasındaki boşluğu kapatarak kaynaklara kapsamlı bir yaklaşım sunan yenilikçi bir eğitim programı sunarak bu zorluğa yanıt veriyor. malzemeler. Hedef, öğrencilerin dahil olduğu ve bizi daha bağımsız (doğal kaynakların yeniden dolaşımı) ve dolayısıyla daha sürdürülebilir bir ekonomiye yaklaştırabilecek geleneksel olmayan çözümler arayan aktif bir öğrenme yolu boyunca izlenecektir. Geniş bir coğrafi ve kültürel yelpazeyi temsil eden ve Bilgi Üçgeninin iki tarafıyla işbirliği yapan üç işbirliği yapan üniversite ortağı, programa uzmanlık ve son derece girişimci zihniyetlerin bir kombinasyonuna katkıda bulunur.