43 Yüksek Lisans programlar içinde Porto Riko for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Porto Riko for 2024Filter
    • Bayamón, Porto Riko

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Elektrik Mühendisliği (ME) Yüksek Lisans Programı Güç ve Kontrol Sistemleri uzmanlık verimli ve yüksek nitelikli profesyoneller gerçekleştirmek için bilgi, beceri ve gerekli tutumları ile öğrencileri hazırlamak için tasarlanmıştır. Her iki uzmanlık modelleme, tasarım ve sistemlerin pratik bilgi üzerine odaklanmıştır.

    • Bayamón, Porto Riko

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Makina Mühendisliği (MS) Master ve Makine Mühendisliği Mühendislik (ME) Master: Makine Mühendisliği Bölümü yüksek lisans derecesi iki yöntemleri sunmaktadır. Her yöntemin iki uzmanlık sunulmaktadır: Uzay ve Enerji.

    • Barranquitas, Porto Riko

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Bitkilerin Biyoteknoloji ve Genel Biyoteknoloji Uzmanlık ile Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı hedefine olarak onları bilimsel gelişmeye sorumlu katkılar yapmak için izin bilgisine sahip profesyoneller, beceri, tutum ve sosyal bağlılık oluşumunu vardır bizim toplum ve biyoteknoloji ilerlemesine.

    • San Juan, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Müzik Eğitimi ve Genel Çalışmalar Bölümü, Porto Riko'daki ve yurtdışındaki okullarda müzik eğitimcisi olmak isteyen tüm öğrencileri bir araya getirir. Öğretmen hazırlık programımız Porto Riko'da müzik eğitimcisi eğitiminde liderdir ve öğrencilere eleştirel düşünme ve estetik yargılama becerilerinin yanı sıra yüksek düzeyde müzikal performans geliştirme fırsatı sunar. Hazırlık eğitimini, öğretmenlik mesleğini üç farklı uzmanlık alanında uygulamasını sağlayan bir mesleki beceri bileşeni ile tamamlar: enstrümantal, koro ve genel eğitim, hem ilk hem de orta düzeyde.

    • Ponce, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Yönetim Araştırma Yöntemlerine odaklanır İş Stratejisi İletişime Giriş Entegre Pazarlama Medya için Yazma İnsanın onuru Evlilik ve aile Temel Dersler Yönetimsel Pazarlama Uygulamalı Halkla İlişkiler Tanıtım ve promosyon Entegre İletişim Kampanyası

    • Bayamón, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Biyokimya ve hücre biyolojisi, immünoloji, bilimsel metodoloji, biyoistatistik, tıp konularına odaklanın. bakteriyoloji, parazitoloji, mikoloji, viroloji, tanısal bakteriyoloji.

    • Guaynabo, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Etkileşimli Teknoloji Programlama Yüksek Lisansının amacı, etkileşimli teknoloji programlama endüstrisinde çok uluslu veya bağımsız şirketlerin bir parçası olmak için gerekli becerilere sahip profesyonel programcılar geliştirmektir.

    • Mayagüez, Porto Riko

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    Bu tamamen çevrimiçi program, eğitimciler, program geliştiriciler, koordinatörler ve eğitim kurumlarının yöneticileri gibi alanlarda bilgilerini aktarmak isteyen farklı alanlardan profesyoneller için tasarlanmıştır. uzmanlık alanları ve çevrimiçi programlar geliştirmek, uygulamak ve/veya koordine etmek. Bu program, bu alandaki profesyonelleri son derece uzmanlaşmış bir lidere dönüştüren çevrimiçi öğretimin tasarım ve uygulamasında uzmanlaşmak için gerekli bilgi ve becerileri sağlar. Bu program, hem çevrimiçi eğitim standartlarının öğretimi ve uygulanmasında hem de bu programların izlenmesi ve takibinde uluslararası düzeyde eğitim çalışmaları ile uyumludur.

    • Gurabo, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Uyuşmazlık Arabuluculuğu uzmanlığı, uyuşmazlık çözümünü yönetimsel uygulamalarla birleştirerek, idari süreçler içinde gelişim ve mesleki uygulama için teorik-pratik eğitim ve gerekli eğitimi sunar. Arabuluculuk hizmetlerinin gelişimi, bu eğitimi takip eden kişilerin bugün hem ailede, toplumda, yönetsel arabuluculuk hizmetlerinde hem de bu ve diğer eğitimlerin öğretmenleri ve eğitmenleri olarak arabulucu olarak çalışmalarını mümkün kılmıştır.

    • Bayamón Pueblo, Porto Riko

    Kampüste

    İspanyol

    Ölçme ve Etkililik konusunda uzmanlığa sahip olan Eğitim Yüksek Lisans Programı, mesleklerinde, öğrenme çıktıları ve etkililiğe ilişkin yönler için değerlendirme planları tasarlayıp uygulayabilen yetkin liderler geliştirmeyi amaçlamaktadır. Müfredat, öğrenciyi eğitim programlarının değerlendirilmesi ile ilgili değerlendirme süreçlerinde bir değerlendirici ve danışman olarak hareket etmek için gerekli bilgi ve becerilerle donatır.

    • Hato Tejas, Porto Riko

    İspanyol

    Bu uzmanlık, kavramsal ve metodolojik açıdan yeterince hazırlanmış fen bilgisi öğretmenlerinin sınıfta ve müfredatın profesyonel tasarımında etkin bir şekilde çalışabilmeleri için alandaki uzmanlar olarak yetiştirme ihtiyacına cevap vermektedir.

    • San Juan, Porto Riko

    Ingilizce

    Porto Riko Polytechnic Üniversitesi'ndeki Peyzaj Mimarlığı Yüksek Lisans derecesi, en yeni kariyer fırsatı sunar. PUPR, her ikisi de tez çalışması gerektiren Peyzaj Mimarlığı Yüksek Lisansına (MLA) götüren iki lisansüstü müfredat sunmaktadır. Tüm akademik geçmişlerden (Lisans) kişiler, kariyer değişikliği fırsatı olarak Yüksek Lisans derecesine (birinci profesyonel) katılabilir. Halihazırda Peyzaj Mimarlığı (birinci profesyonel) veya Mimarlık alanında lisans derecesine sahip kişiler, profesyonel yüksek lisans derecesi alabilirler.

    • Gurabo, Porto Riko

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Gurabo Kampüsü Universidad Ana G. Méndez, Makine Mühendisliği Yüksek Lisans ve Makine Mühendisliği Yüksek Lisans (ME) dereceleri sunmaktadır. Alternatif Enerji uzmanlığı öğrenciye güneş, rüzgar, okyanus ve biyoyakıt gibi çeşitli alternatif enerji kaynaklarının yönetiminde dersler ve araştırmalar yoluyla gelişim fırsatı sunar.

    • Carolina, Porto Riko

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Sosyal Hizmet Programındaki profesyonel, sosyal ve ekonomik eşitliği ve adaleti, insani ve sosyal sistemlerin refahını teşvik eder. Sosyal hizmet uzmanları, insanların çevreleriyle etkileşime girdiği noktalara müdahale etmek için insan davranışı ve sosyal sistemler teorilerinden yararlanır. İnsan hakları ve sosyal adalet, sosyal hizmetin temel unsurlarıdır. Sosyal hizmet uzmanları bireylere, ailelere, gruplara, kuruluşlara ve topluluklara çeşitli hizmetler sunar.

    • San Juan, Porto Riko

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Tüm programlarımız Porto Riko Eğitim Kurulu (CEPR) tarafından gerektiği gibi lisanslanır ve Orta Amerika Yükseköğretim Komisyonu (MSCHE) tarafından akredite edilmiştir. Lisans düzeyinde (öğretmen hazırlık programları), Eğitimci Hazırlık Akreditasyonu Konseyi (CAEP) tarafından verilen özel akreditasyona sahibiz.