10 Yüksek Lisans programlar içinde Uluslararası Eğitim içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Uluslararası Eğitim içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Küresel topluluğumuzda yapıcı liderlik ve iyileştirmeler sağlamak için, dünya çapında eğitim reformu ve sosyal adaletle ilgili kritik eğitim konularını ele almalıyız. İster resmi eğitim, yüksek öğretim kurumları, ister savaş bölgelerinde, mülteci kamplarında, göçebe köylerde ve diğer alışılmadık ortamlarda eğitim üzerine bir vurgu yoluyla olsun, uluslararası eğitim uzmanları eğitim sistemlerini geliştirmede iyileştirmeler getirmeye hazırdır. Bu program, uluslararası anlayış gerektiren çeşitli ortamlarda eğitim, öğretim, yetişkin öğrenimi ve gelişim faaliyetleri ile ilişkili pozisyonlara giren veya ilerleyen kişiler için tasarlanmıştır. GW'de, Uluslararası Eğitimde Yüksek Lisans derecesi size üç uzmanlık arasından seçim yapma fırsatı verir: uluslararası yüksek öğretim, uluslararası eğitim geliştirme ve küresel eğitim.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu sürükleyici, tam zamanlı program aracılığıyla uluslararası eğitimcilerin karşılaştığı zorlukların üstesinden nasıl geleceğinizi öğrenin. Bu küresel yüksek lisans programı formatında, karşılaştırmalı küresel çalışmalarda profesyonel uzmanlık elde etmek için Amerika Birleşik Devletleri, İspanya ve Vietnam'daki zengin çeşitlilikteki üç eğitim sistemini inceleyeceksiniz; program ve müfredat geliştirme; Araştırma becerileri; ve kültürlerarası öğrenme. Ayrıca, beceri seviyenize göre hazırlanmış eğitimle İspanyolca ve Vietnamca konuşmayı öğrenecek ve pratik yapacaksınız.

    • Pittsburgh, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir eğitim politikası uzmanı olun ve toplumda adil bir değişime yönelik çalışmak için ihtiyaç duyduğunuz araçları edinin.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    1982'den bu yana, American University School of Education'ın Uluslararası Eğitim ve Öğretim Programı (ITEP), eğitim programı tasarımında becerilerini ve deneyimlerini ilerletmek isteyen öğrenciler için ideal bir ortam sağlamıştır; kültürlerarası öğrenme ve değişim; program yönetimi ve değerlendirmesi; geçiş dönemi ve sosyal adalet; yüksek öğretimin uluslararasılaşması; ve eğitimde eşitlik. ITEP, öğrencilere uluslararası eğitim ve öğretimde teori, ilkeler ve uygulamada güçlü bir temel sağlayan 30 kredilik benzersiz bir Master of Arts (MA) programı sunmaktadır.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    USF'nin Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisansı

    • Philadelphia, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Küresel ve Uluslararası Eğitimde derecelerini kazanan öğrenciler, küresel müfredat tasarlamaya, uluslararası bilinci teşvik etmeye, kültürlerarası ve küresel yetkinliği teşvik etmeye, sosyal adaleti savunmaya ve küresel kurumlarda liderlik etmeye hazırlıklı olmak isteyen fark yaratan kişilerdir.

    • Boulder, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    CU Boulder Eğitim Okulu, Kültürel ve Dilsel Olarak Farklı Eğitimi vurgulayan Eğitimde Eşitlik ve Kültürel Çeşitlilik (EECD) alanında yüksek lisans derecesi sunmaktadır. Bu programı tamamlamak, Kültürel ve Dilbilimsel Olarak Farklı Eğitimde (K-12) Colorado onayına hak kazanır.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası çalışan bir eğitimci olarak bir kariyere hazırlanın. Bu disiplinlerarası bir yüksek lisans programı programında, uluslararası eğitim programlarının geniş bir ortamda nasıl tasarlandığını, uygulanacağını, yönetileceğini ve değerlendirileceğini öğreneceksiniz. Ayrıca ABD'de veya yurtdışında staj başvurusunda pratik deneyim kazanacaksınız.

    • Tallahassee, Amerika Birleşik Devletleri

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası ve Çokkültürlü Eğitim lisansüstü programı mükemmellik için ulusal bir ün kazandı. 1970'lerin ortasında kurulan ABD, sürekli olarak ABD'deki en iyi karşılaştırmalı ve uluslararası kalkınma eğitimi teklifleri arasında yer aldı.

    • USA Online, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    USC Rossier School of Education ile 12 ay kadar kısa bir süre içinde Eğitim -TESOL Eğitiminde Master of Arts kazanın; Başvuru, lisans derecesi ve 3.0 not ortalaması için GRE puanı gerekmez. Uygulama, araştırma ve politika yoluyla eğitimde eşitliği geliştirin ve ana dili İngilizce olmayanlara İngilizce öğretme konusunda uzmanlaşın.