222 Yüksek Lisans programlar içinde Yeni Zelanda for 2024

Yüksek Lisans programlar içinde Yeni Zelanda for 2024Filter
    • Wellington, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Auckland, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Ticaret Yüksek Lisans derecesi, en iyi öğrencilerin bağımsız araştırmalar yoluyla uzmanlık bilgisi edinmelerini sağlar ve onları hazırlamak için tasarlanmıştır.

    • Dunedin, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Master of Science (MSc), hem ders çalışmalarını hem de araştırmayı kapsayan iki yıllık bir derecedir. İlk yıl ağırlıklı olarak kurs ve ön araştırma hazırlığını içerir. Öğrenciler mevcut araştırma alanlarına katkıda bulunma veya yeni alanlar geliştirmeye başlama fırsatına sahip olacaklardır.

    • Hamilton, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Öğretme ve Öğrenme (İlköğretim, Ortaöğretim) Master uzman beceri ve birincil, ikincil veya Maori orta kura veya wharekura ayarlarında gelişmiş bilgi öğretimi ile öğrencileri hazırlayan yoğun bir yıllık bir programdır.

    • Auckland, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güzel Sanatlar öğrencileri Whitecliffe Usta Auckland sadece düşük ikamet lisansüstü görsel sanatlar programına kayıtlı bulunmaktadır. Onlar kendi seçtikleri alanda lider olmaya becerileri ile mezun, denizaşırı Yeni Zelanda ve olağanüstü sanatçılar ile akıllı tartışma, titiz eleştiri ve kaliteli karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

    • Palmerston North, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası Çalışmalar Yüksek Lisans, Uluslararası Çalışmalar Yüksek Lisans Diploması: IPU Yeni Zelanda iki lisansüstü nitelikleri sunuyor. Bu niteliklerin ikisi de disiplinlerarası bir doğası vardır. Öğrenciler, günümüzün hızla değişen iş dünyasında meşgul bilgi ve pratik becerilerini geliştirmek için iş, uluslararası ilişkiler ve çevre bilimleri karışımı çalışma ...

    • Auckland, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Pazarlama Yüksek Lisans (MMktg) çalışma herhangi bir alanda bir lisans eğitimini tamamladı ve pazarlama alanında yüksek lisans yeterlilik almak isteyen olanlar için tasarlanmıştır.Pazarlama bir olan

    • Auckland, Yeni Zelanda

    Profesyonel Yaratıcı Uygulama Ustasının Teslimi | Te Hono ki Toi (Poutiriao) “karıştırılmıştır” – yani, çevrimiçi çalışma, wānanga ve yaratıcı uygulama ile araştırmanın bir birleşimidir. Hawke's Bay'deki IDEAschool'da veya Tairāwhiti'deki Toihukura'da “merkezli” olabilirsiniz, ancak hem okullarda hem de Aotearoa'da ve aslında dünyada pratik yapan öğrencilerde ve personelde ve öğrencilerle etkileşim kurma fırsatlarına sahip olacaksınız.

    • Lower Hutt, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Veri madenciliği, bulut bilişim, iş analizi, iş zekası, ICT altyapısı, bilgi yönetimi, mobil uygulama geliştirme, ağ tasarımı ve yönetimi, güvenlik ve adli tıp, kalite güvencesi ve sistemler gibi çeşitli seçenekler arasından kariyerinizle ilgili uygulamalı araştırmayı seçin mimari.

    • Hamilton, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu programın mezunları, iş analizi, iş zekası, veri analitiği, bilgi güvenliği ve adli tıp, bilgi teknolojisi yönetimi, proje yönetimi, yazılım geliştirme ve yazılım kalite güvencesi gibi roller dahilinde sorumluluk ve yetki pozisyonlarında çalışacak beceri ve bilgiye sahip olacaklardır. .

    • Masterton, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    UCOL'un son derece yetenekli eğitmenleri, zamana dayalı / baskıya dayalı tasarım, nesne tasarımı / görsel sanatlar veya moda / tekstil tasarımında seçtiğiniz gelişmiş projeleri oluşturmak için gereken sanat / tasarım teorisini ve orijinal akademik / uygulamalı araştırmayı sunar.

    • Invercargill, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Bağımsız olarak öğrenin ve sürekli öğrenmenin önemini anlayın. Titiz bir entelektüel analiz, eleştiri ve problem çözme ile meşgul olun. BİT'in uzmanlık alanları hakkında ileri düzeyde bilginin kanıtını gösterin.

    • Auckland, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    İlahiyat Yüksek Lisansı (MTh) iki yıllık (tam zamanlı eşdeğeri) 180 veya 240 kredi derecesidir. İlahiyat alanında tanınmış bir Lisans derecesini zaten tamamlamış ve yeterliliklerini belirli bir alanda yükseltmek veya Hıristiyan bakanlıklarına ilişkin anlayışlarını genişletmek isteyenler için ileri düzeyde bir teolojik yeterlilik sağlar.

    • Christchurch, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Lincoln University Su Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisansı, mezunları su kaynakları yönetiminde profesyonel bir kariyer için hazırlar ve Yeni Zelanda'da ve uluslararası alanda bu kritik kaynağın sürdürülebilir yönetimi için yenilikçi ve etkili yöntemler geliştirir.

    • Waitākere, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisansı (Bilgi Sistemleri), herhangi bir disiplinin mezunları veya kapsamlı iş tecrübesine sahip öğrenciler için gelişmiş bir akademik programdır. Program, Bilgi Sistemlerinde genel iş becerilerini ve uzman bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.