Keystone logo
© BESIGN The Sustainable Design School
BESIGN The Sustainable Design School

BESIGN The Sustainable Design School

BESIGN The Sustainable Design School

Tanıtım

9 Mart'taki Açık Günümüze katılın - Buradan kaydolun

İnsan Çözümleri İçin Sürdürülebilir İnovasyonda Uluslararası Tasarım Okulu

BESIGN Sürdürülebilir Tasarım Okulu - Sürdürülebilir İnovasyonda Tasarım Okulu

2013 yılında kurulan BESIGN Sürdürülebilir Tasarım Okulu, insanlar için sürdürülebilir tasarım ve inovasyona adanmış uluslararası bir yüksek öğretim kurumudur.

Kuruculardan bir kelime:



"BESIGN Sürdürülebilir Tasarım Okulu'nu kurarken çalışmalarımıza güçlü bir ortak inanç rehberlik etti: Bugün dünyada meydana gelen köklü değişiklikler, inovasyona tamamen farklı ve radikal bir şekilde yaklaşmamızı gerektiriyor. Karşılıklı pedagojik ve profesyonel deneyimlerimizi paylaşarak şuna ikna olduk: Bir düşünme aracı olarak tasarım, herkes için yeni ve sürdürülebilir inovasyonda önemli bir rol oynamaktadır.

Sürdürülebilir Kalkınmanın Amaçları

BESIGN Sürdürülebilir Tasarım Okulu, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefini yaratıcı bir araç olarak takip etmektedir.

Çok disiplinli çok girişli bir çapraz öğretim programı

Değişim ve kişisel becerilere dayalı entegrasyon sürecine öncelik veriyoruz. Önceliğimiz: sizi tanımak ve yeteneklerinize değer vermektir.

Uluslararası - Uluslararası Borsalar

BESIGN Sürdürülebilir Tasarım Okulu, dünya çapında 280 tasarım okulu ve üniversiteyi bir araya getiren uluslararası bir ağ olan Cumulus Association'ın bir üyesidir.

  • Buenos Aires Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Tasarım ve Tasarım (UBA - FADU) - Arjantin
  • Latin Latina (UCAL) - Peru'daki Sanat Merkezi ve Sanat Müzesi
  • Srishti Sanat, Tasarım ve Teknoloji Enstitüsü - Hindistan
  • Ringling Sanat ve Tasarım Koleji - ABD
  • Özyegin Üniversitesi - Türkiye
  • Tiflis Devlet Akademisi - Gürcistan
  • Universita degli studi della campania luigi vanvitelli - İtalya
  • Jiangnan Üniversitesi - Çin
  • Universidad del desarrollo (UDD) - Şili
  • HIT Holon Teknoloji Enstitüsü - İsrail
  • Université de Montréal - Kanada
  • Shizuoka Üniversitesi - Japonya
  • UPES - Hindistan

Mesleki deneyim - Ortaklık projeleri

Çalışmalarınızın ilk yılında, profesyonel ortaklıklar çerçevesinde “yaparak öğrenirsiniz”.

« Bu büyük şirketler öğrencilerimizle çalışmaya geliyor çünkü yarının sezgisel bir vizyonuna sahipler, yarının ekonomilerinin bilgisi ve paylaşımı ile zaten yaşıyorlar, dijital bir dünyada doğdular ve başkalarına yardım etmeyi arzuluyorlar. sorumlu yol! »
Maurille Larivière

Projeler - Bunlar nelerdir?

Her yıl uygulanan profesyonel projeler, dünyayla ilgilenen yeni nesil yaratıcı, meraklı öğrencilere olanak tanır.

Aşama 1 - Kısa ve sorunlu
Ortaklık şirketinin temsilcileriyle görüşmek kilit noktadır. Bu değişim sırasında öğrenciler projeyle tanışır, ihtiyaçları belirler, özete ince ayar yapar ve perspektif stratejileri taslağı oluşturur.

2. Aşama - Analiz
Araştırma ve yoğun oturumların dizileri, öğrencilerin bir yandan şirketin ihtiyaçlarını bütünleştirmelerine ve diğer yandan projeyle ilgili sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin dahil edilmesi için stratejik düşünme için temel kişileri tanımlamalarına olanak tanır.

Aşama 3 - Fikir Oluşturma
Bu aşama, en ütopik olandan en somut olana kadar geniş bir yelpazede yenilikçi fikirlerin üretilmesine izin verir. Fikir, öğrencilerin kavramsal cevaplar bulmasına yol açacaktır.

Aşama 4 - Gerçekleştirme Seçilen fikirler, gelecekteki kullanıcılar için uygunluklarını doğrulamak için öğrenciler tarafından analiz edilir, yeniden işlenir ve çizilir.
Modeller (3B dijital görsel temsil) ve prototipleme (fonksiyonel ve dinamik maket) kullanarak öğrenciler, onaylanmış çözümlere gerçek, görsel bir yön verir.

Aşama 5 - Prototipleme
Tüm çalışma aşamaları resmileştirilir ve farklı fiziksel ve dijital medya ile gösterilir. Amaç, şirkete yürütülen yansımayı, alınan pozisyonları ve projenin sonuçlarını açıklamaktır.

Yeni yenilikçi yöntemlerle:

  • "Dizayn düşüncesi"
  • Finansal yenilik
  • Yaşam döngüsü analizi, Eko-Kavram, Biyomimik Tasarım Bilgisi ®
  • 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri

Kurumsal ortaklarımız

232415_232377_image-Feb-27-2024-12-18-53-8704-PM1.png

Kampüs Özellikleri

BESIGN The Sustainable Design SchoolCôte d'Azur'un kalbindeki Cagnes-sur-Mer'de ayrıcalıklı bir sitede yer alan , 2000m'lik bir kampüs ile donatılmış bir bilgisayar laboratuvarı, model atölyesi, müzik stüdyosu, fotoğraf stüdyosu, yaratıcılık odası, ortak bahçe, teraslar sunmaktadır. .

FabLab ECOLAB Côte d'Azur (3D yazıcılar, lazer kesiciler, 3D tarayıcılar) ile işbirliği, öğrencilerin tasarım projeleri için nesneler oluşturmasına olanak tanır.

  • Üniversite: Université Côte d'Azur (UCA) üyesi olan öğrencilerimiz, araştırma ve doktora kurslarına ve ayrıca UCA'nın diğer üyeleriyle akademik değişime erişim hakkına sahiptir.
  • Kabul: Başvuru (kayıt dosyası, nüfus cüzdanı, okul sonuçları, portfolyo) ve bireysel görüşme üzerine.
  • Finansman: Mali yardım, “ BESIGN The Sustainable Design School Friends” bağış fonu aracılığıyla sağlanır.

    kabul

    Bize katılın

    Farklı geçmişlerden ve çalışma alanlarından öğrencilerin çeşitliliği, sürdürülebilir inovasyona ve uygulamalarına katkıda bulunur.

    Bugün, gezegenimizin uygulanabilir evrimiyle ilgili önemli sorularla karşı karşıyayız. Hepimizin kabul edilebilir koşullarda yaşamasını sağlamak için değişiklikler sadece gerekli değil, aynı zamanda kaçınılmazdır. Bu soruları cevaplamak için hayal gücü ve yenilik vurgulanmalıdır. Öğrencilerimiz bu inanılmaz fırsatlar üzerinde harekete geçebilirler.

    Güncel dünya sorunlarının karmaşıklığını en iyi şekilde ele almak için BESIGN The Sustainable Design School , çapraz, uluslararası ve çok disiplinli bir program sunar. Pedagoji, değerlerimizi paylaşan işletmelerin sunduğu somut projelerle hayata geçirilmektedir.

    Mezun İstatistikleri

    Öğrenci Görüşleri

    Konumlar

    • Nice

      Nice, Fransa

    sorular