Nuclio Digital School mevcut pazarda yüksek talep gören pozisyonları keşfedecek yetenekler yetiştirmek amacıyla oluşturuldu. Yenilikçi metodolojisi ve teknolojik ve girişimcilik ekosistemiyle yakın bağlantısı sayesinde İspanya'nın en önemli 3 dijital okulu arasına girmeyi başardı.
5 ay profesyonel kariyerimi nasıl değiştirebilir?
Bir yıl boyunca ders çalışarak edineceğiniz bilginin aynısını sadece birkaç ayda elde edebileceğinizi söylersek şaşıracaksınız.
Nasıl yapılır? Cevap, kendinizi bir eğitim alanının bilgisine ve pratik deneyimine kaptırmaktır. Yoğun yüksek lisans programlarımız, ürün ekipleri, eğitim sektöründeki uzmanlar ve start-up'larda ve büyük şirketlerde sorumluluk pozisyonlarında bulunan aktif uzmanlar tarafından tasarlanan programlardır. Çoğunlukla pratik yaklaşım, küçük öğrenci gruplarının olduğu sınıflarda yaparak öğrenme metodolojisini kullanır.
Öğrencilerimiz, eğitim aldıkları rolün günlük yaşamını simüle eden gerçek zorluklarla karşı karşıyadır. Ayrıca müfredatlar, pazar talebi doğrultusunda gözden geçirilip güncellenmekte ve sunulan her sektörde teknoloji ve araçlarda trend olarak öne çıkmaktadır. Süre 4 aydır, dolayısıyla öğrencilerin sonuçlara ulaşması için çevik metodolojiler ve sprintler uygulanır. Son olarak, piyasadaki en güncel teknikleri kullanan, pratik öğrenmeyi garanti eden aktif profesyonellerden oluşan öğretmen ağımız öne çıkıyor.
- %86'sının İşi Var
- %62’si Sektörde Üst Düzey Rol Aldı
- Öğrencilerin %94'ü Tavsiye Ediyor
Bu salgının başardığı şey, zaten son yıllarda deneyimlediğimiz bir süreci hızlandırmak oldu: Binlerce profilin geleneksel bir sektörden çok daha dijital bir sektöre geçişi. Şirketlerdeki iş pozisyonları çalışan profilini geliştiriyor ve bu nedenle çalışanları pazarın talep ettiği becerilere ve sosyal becerilere sahip olarak hızlı, yoğun ve pratik bir şekilde eğitmek çok önemli.
Nuclio Digital School eğitimlerimizi profillerin yeniden becerilerini geliştirmeye, profesyonel yeniden yönlendirmeye ve şirketlerde dijital dönüşüme liderlik edecek kişileri eğitmeye odaklıyoruz.